Pohjois-Savon Agri-Food -klusterin ensimmäinen suunnittelutyöpaja kiinnostuneille yrityksille ja muille sidosryhmille järjestettiin 21.1.2021. Työpaja keräsi etäyhteydellä kokoon yhteensä 30 osallistujaa pk-yrityksistä, alueen kuntien edustajista, koulutus- ja tutkimusorganisaatioista sekä vakuutusyhtiöistä. Klusterin määritelmää ja etuja käsittelevien alustuspuheenvuorojen jälkeen osallistujat keskustelivat aktiivisesti pienryhmissä alueen alkutuotannon, ruokasektorin ja maaseutuelinkeinojen vahvuuksista, mahdollisuuksista, heikkouksista ja uhkista. Lisäksi ideoitiin teeman kehittämis- ja tutkimusaiheita, joita edistämään nimettiin mahdollisia julkisia partnereita. Lopuksi pienryhmäkeskustelut vedettiin yhteen. Klusteritiimi hyödyntää keskusteluja klusterin tavoitteiden ja palvelujen määrittämisessä.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.