Ajankohtaista

Ruokaturvan vahvistaminen osana kokonaisturvallisuutta Agri-Food klusteri osallistui elokuun lopussa järjestettyyn ”Innovaatioista elinvoimaa” – Kokonaisturvallisuuden klusteritapahtumaan, ...

Tervetuloa Agri-Food Klusterin ja Ruokalaakson ajankohtaisten asioiden pariin! Ajankohtaiskooste lähetetään yritys- ja yhteistyöverkostolle kerran kuussa. ...

Itäsuomalainen ruokainnovaatio etenee pilotointivaiheeseen Raaka-aineet seuraavaan itäsuomalaiseen ruokainnovaatioon ovat jo matkalla Luonnonvarakeskuksen Ekstruusiokeskukseen Jokioisiin. Innovatiivisia ...

Tulevaisuuden suomalaista ruokajärjestelmää kehitetään viisivuotisessa Food 2.0 -tutkimus- ja kehityshankkeessa, jonka veturina toimii Valio. Tulevaisuuden ...

Ruokaketjun asiantuntijat ovat hahmotelleet ideaverstaissa kestäviä ja haluttuja tuotteita, joiden valmistuksessa voitaisiin hyödyntää itäsuomalaisia raaka-aineita ...

Mitä syntyy, kun yhdistellään itäsuomalaisia puhtaita ja luonteikkaita raaka-aineita, huippuosaamista, sekä uusinta elintarvikkeiden prosessointiteknologiaa?  Marjaisa, ...

Kuvassa Agri-Food klusteritriimi Metropolian Innovaatiojohtaja Merja Rehnin (toinen vasemmalta) kanssa. Pyörää ei kannata keksiä aina ...

Elsi Katainen, Member of the European Parliament, MEP (on the left) and Ardita Hoxha-Jahja, Agri-Food ...

Agri-Food klusteri osallistui 7.-8.5.2024 Brysselissä pidettyyn European Cluster Conference 2024 -tapahtumaan, jonka järjesti European Cluster ...

Puhtaat raaka-aineet luovat vahvan kilpailuvaltin uusien itäsuomalaisten ruokainnovaatioiden synnylle. Luonteikkaat, pohjoisen pitkän päivän kypsyttämät aromit ...

Paikallisia makuja tarjoava Taste Savo -verkosto täytti hiljattain yhden vuoden. Tässä kohden on hyvä pysähtyä ...

Tervetuloa mukaan ruoka-alan klusteritreffeille! Päivän aikana sukellamme maaperän terveyden ja sivuvirtojen maailmaan, tutustumme Vehviläisen sipulitilan ...