Ajankohtaista

Paikallisia makuja tarjoava Taste Savo -verkosto täytti hiljattain yhden vuoden. Tässä kohden on hyvä pysähtyä ...

Tervetuloa mukaan ruoka-alan klusteritreffeille! Päivän aikana sukellamme maaperän terveyden ja sivuvirtojen maailmaan, tutustumme Vehviläisen sipulitilan ...

Tervetuloa Agri-Food Klusterin ja Ruokalaakson ajankohtaisten asioiden pariin! Ajankohtaiskooste lähetetään yritys- ja yhteistyöverkostolle kerran kuussa. ...

Suonenjoen mansikka sai vuonna 2023 EU:n suojatun maantieteellisen merkinnän (SMM). Suonenjoen mansikan maantieteellinen alue kattaa ...

Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja ...

Perjantaina 22. maaliskuuta 2024 Itä- ja Keski-Suomen Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton (MTK) liitot kokosivat voimansa ...

Itä- ja Keski-Suomen ruoka-alan toimijat kokoontuvat huhtikuussa merkittävään yhteistyötapaamiseen, jonka päämääränä on kehittää maakuntien välistä ...

Mikä on Agri-Food klusteri? Klusteri on syntynyt aidosta tarpeesta ja halusta vahvistaa Itä- ja Pohjois-Suomen ...

Onko yrityksessänne tarvetta tehostaa ja automatisoida prosesseja tai toimintoja? Tarvitsetteko automatisaatiota, tekoälyä tai robotiikkaa sujuvoittamaan ...

Tulevaisuuden ruoka on terveellistä ja kestävästi tuotettua. Sitä riittää kaikille. Se on myös herkullista ja ...

Suomalainen menestysresepti –kilpailun viides kausi ratkesi ja voittajatuotteet ilmestyivät kaupan hyllyille. Syksystä saakka jännitystä TV-ruutuihin ...

Kuopiolainen Aminoversum Oy investoi lisää tuotantokapasiteettiin, päätuotteen eli proteiinikeksin kasvaneen kysynnän vuoksi. Planet Aminon perustajajäsen ...