Siilin mylly etsii uutta yrittäjää

Siilin mylly etsii uutta yrittäjää jatkamaan toimintaa ja hyödyntämään lähiruokatrendin mukanaan tuomat kasvumahdollisuudet. Mylly on jo vakiinnuttanut paikkansa Pohjois-Savon alueen lähiruokatarjonnassa, ja sillä on toimivat asiakassuhteet merkittäviin ruokakauppoihin, kuten PeeÄssään, alueen Citymarketeihin sekä K-Supermarket Herkkupataan Siilinjärvellä.

Myllyn liiketoiminnan jatkuvuus on tärkeää, sillä se tukee alueen elinkeinoelämää ja varmistaa paikallisten tuotteiden saatavuuden. Vuokratilat ovat kustannustehokkaat, ja liiketoiminta on valmis siirrettäväksi eteenpäin. Uusi yrittäjä saa tuekseen sitoutuneen työntekijän, joka tuntee toiminnan hyvin, sekä nykyisen omistajan, joka on valmis auttamaan alkuvaiheessa ja toimimaan raaka-aineen toimittajana.

Myllyn toiminnan jatkuminen on tärkeää myös Pohjois-Savon aluetalouden kehittämisen näkökulmasta. Mylly tukee lähiruokaketjua, mikä parantaa paikallisten tuotteiden saatavuutta ja lisää kuluttajien mahdollisuuksia valita laadukkaita, lähellä tuotettuja raaka-aineita. Myllyn toiminta tuo verotuloja kunnalle ja ylläpitää nykyisiä työpaikkoja, mikä auttaa vahvistamaan alueen työllisyyttä ja taloudellista hyvinvointia. Paikalliset viljelijät hyötyvät myllyn toiminnasta, sillä se tarjoaa heille yhteistyömahdollisuuksia ja parantaa heidän liiketoimintansa edellytyksiä. Tämän myötä mylly on olennainen osa alueen ruokakulttuurin säilyttämistä ja kehittämistä.

Lisätietoja nykyisestä liiketoiminnasta ja kauppaan liittyvistä yksityiskohdista saa ottamalla yhteyttä: Jukka Ruotsalainen 040 5962277

Siilin myllyn varastotilaa, vasemmalla edustalla jauhosäkkejä, taustalla muutamat hyllyt ja logo isolla seinässä.