Ajankohtaista

Kuopiolainen Aminoversum Oy investoi lisää tuotantokapasiteettiin, päätuotteen eli proteiinikeksin kasvaneen kysynnän vuoksi. Planet Aminon perustajajäsen ...

Kuopion Kauppahallissa järjestetään perjantaina 23.2.2024 klo11–18 Lähellä! -lähiruokatapahtuma, jossa erityishuomiota saavat paikalliset ruoantuottajat ja ruoka-alan ...

Pohjoissavolaiset ruokaketjun toimijat kokoontuivat marraskuussa 2023 Varkaudessa, Suonenjoella ja Kuopiossa järjestetyille ruokaketjutreffeille keskustelemaan siitä, millainen ...

Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä ...

Ruisleipä valittiin 2017 Suomen kansallisruuaksi. Sitä syömällä olemme selvittäneet nälkävuodet ja sota-ajat. Ruisleivänjuuri on kulkenut ...

Keskiviikkona 15.11. järjestettiin kehittämisyhtiö Navitaksen tiloissa Varkaudessa ensimmäiset Agri-Food Network-hankkeen ruokaketjun toimijoille suunnatut treffit. Paikalla ...

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan ...

Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina ...

Savonia-ammattikorkeakoulun Luonnonvara-ala tarjoaa yrityksille mahdollisuutta esitellä opinnäytetyön aiheita tuleville agrologeille. Ideaseminaari on perinteinen tilaisuus kohdata ...

Tervetuloa mukaan kehittämään pohjoissavolaisen lähiruuan ja -tuotteiden vastuullisuutta ja saatavuutta! Haemme pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluvia yrityksiä ...

Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, osaaja tai alalle aikova!   Kiinnostaako osallistuminen lyhytkestoiseen koulutukseen, jolla päivität ...

  Pohjois-Savon Agri-Food klusterin kehitystyö vauhdittuu uuden rahoituksen myötä. Agri-Food Network -hanke lisää TKI-organisaatioiden ja ...