Etsimme yrityksiä mukaan kehittämään huoltovarmoja elintarvikkeita

Onko yrityksesi kiinnostunut kehittämään hyvin säilyviä, kylmäketjuvapaita ja ravitsevia elintarvikkeita, jotka soveltuvat myös poikkeusoloihin?  Ota yhteyttä!

Kuva luotu tekoälyllä.

Onko yrityksesi kiinnostunut kehittämään elintarviketuotteita, joita kuvaa seuraavat ominaisuudet:

  • Kylmäketjuvapaa
  • Ravitsemuksellisesti laadukas
  • Kotimaiset raaka-aineet
  • Hyvä säilyvyys
  • Soveltuu erilaisiin poikkeusoloihin

 

Valmistelemme Huoltovarma elintarvike -hanketta edistämään Suomen ruokaturvaa erilaisissa poikkeusoloissa. Hankkeen tavoitteina on:

  • Kehittää uusia, kestäviä ja ravitsevia elintarvikkeita poikkeusoloihin.
  • Toteuttaa alueellisia tuotetestauksia.
  • Vahvistaa alkutuotannon roolia uusien raaka-aineiden tuottamisessa poikkeusoloihin.
  • Parantaa ruokajärjestelmän resilienssiä poikkeusoloissa.

Hanketta valmistelevat yhteistyössä Savonia-amk, Hämeen amk (HAMK) ja Seinäjoen amk (SeAMK).

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Heli Tossavainen, TKI-suunnittelija, Savonia-amk
p. 044 785 6692
heli.tossavainen@savonia.fi