Agri-Food Cluster Pohjois-Savo

Agri-Food Cluster Pohjois-Savo

agri-food logo

Visiomme on, että Pohjois-Savo on maailman johtava kestävien maaseutuelinkeinojen alue

Pohjois-Savon Agri-Food -klusteri edistää maaseutu- ja ruokasektorin toimijoiden kehittymistä maaseutuelinkeinojen elinvoimaisuuden tukemiseksi. Päämääränä on kehittää alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia, jakaa tietoa ja osaamista sekä luoda mahdollisuuksia uusille projekteille koordinoimalla ja fasilitoimalla klusterin toimijoiden yhteistyötä.

AJANKOHTAISTA

Klusterin statustilaisuus ja seuraavat askeleet

Klusterin statustilaisuus ja seuraavat askeleet

Agri-Food -klusteri järjestää jäsenilleen etätilaisuuden 22.6. klo 9-10. Tilaisuudessa juhlistetaan Agri-Food -klusterin onnistunutta rekisteröimistä Euroopan

Kesäkuun 2021 uutiskirje

Kesäkuun 2021 uutiskirje

Kesäkuun 2021 uutiskirje on julkaistu Agri-Food -klusterin ja Ruokalaakson ensimmäinen yhteinen uutiskirje on ilmestynyt ja

Purest and safest food in the world! – Sustainable food production in East and North Finland

Purest and safest food in the world! – Sustainable food production in East and North Finland

Tervetuloa mukaan Euroopan vihreän viikon seminaariimme, jossa kerromme miksi maailman puhtain ja turvallisin ruoka tulee

PALVELUT

Agri-Food -klusteri tarjoaa alustan verkostoitumiselle ja yhteistyölle. Järjestämme verkostoitumisen ja yhteistyön edistämiseksi sekä tiedon jakamiseksi tilaisuuksia, kuten seminaareja, koulutuksia, työpajoja ja muita tapahtumia.

Selvitämme hankeidealle sopivia rahoitusmahdollisuuksia sekä autamme kokoamaan hankeaihiota edistävää konsortiota kansallisiin ja kansainvälisiin hankehakuihin.

Agri-Food -klusteri toimittaa säännöllisesti uutiskirjettä. Uutiskirjeessä tiedotetaan ajankohtaisista, Pohjois-Savon maaseutua ja ruokasektoria koskettavista alueellisista, kansallisista ja kansainvälisistä asioista.

Agri-Food -klusterin kautta on mahdollisuus saada tietoa maaseudun, maatalouden ja ruokasektorin kehityssuunnista. Verkoston kautta tulleet yhteydenotot ohjataan ”yhden luukun kautta” sopivalle tutkimus- tai kehittämiskumppanille. Lisäksi Agri-Food -klusteri voi välittää tietoa ja tarpeita opiskelijaprojekteista ja opinnäytetöistä sekä työharjoittelijoista Agri-Food -klusterin verkostolle.

Agri-Food -klusterin avulla jäsenet saavat näkyvyyttä klusterin kotisivuilla sekä Euroopan klusteriyhteistyöalustalla (European Cluster Collaboration Platform). Jäsenillä on myös mahdollisuus saada näkyvyyttä Agri-Food -klusterin järjestämien tilaisuuksien yhteydessä. Agri-Food -klusteri markkinoi tarpeen mukaan yhteistyökumppaneita sekä heidän osaamistaan ja tarpeitaan tilaisuuksissa, joissa klusteri on mukana. 

JÄSENET

Olemme pystyttämässä Agfi-Food -klusteria sitouttamalla sidosryhmiä aktiiviseen kumppanuuteen ja klusterin jäsenyyteen. Jäsenlista tulee täydentymään lähiaikoina.

VERKOSTOT

Pohjois-Savon Agri-Food -klusterin osaaminen koostuu jäsenistään ja alueellisista verkostoista. Yhteistyötä tehdään myös kansallisten verkostojen kanssa. Verkostoista saadaan tarpeen mukaan osaamista ja kumppaneita laajasti eri toimialoilta. Verkostoihin voi tutustua paremmin kunkin omilta verkkosivuilta.

YHTEYSTIEDOT

Ardita Hoxha-Jahja

Dr.Sc.Agr.

Klusterin johtaja

Tutkimuspäällikkö

Ruokaliiketoiminta

ardita.hoxha-jahja(a)savonia.fi

p. 044 785 6600

Jenni Lappi

FT (ravitsemustiede)

Projektipäällikkö

Ruokaliiketoiminta

jenni.lappi(a)savonia.fi

p. 044 785 5353

Kati Partanen

MMM

Lehtori

Luonnonvara-ala

kati.partanen(a)savonia.fi
 
p. 044 7856689

Petri Kainulainen

YTM

Koulutusvastuupäällikkö

Ruokaliiketoiminta

petri.kainulainen(a)savonia.fi

tel. +358 44 785 6635.