Muutos on mahdollisuus – voimaa muutosmatkalle!

Voimaa muutosmatkalle -valmennuskokonaisuus keskittyy yritysten kehittämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen laajasti, mutta samalla hyvin käytännönläheisesti ja konkreettisesti. Valmennuksessa yhdistyy tieto, kokemus sekä parhaat konkreettiset työkalut liiketoiminnan kehittämiseen ja kilpailussa pärjäämiseen jatkuvan muutoksen keskellä.

Valmennus koostuu neljästä lähivalmennuksesta, välitehtävistä sekä yrityskohtaisista sparrauksista. Valmennuksen tavoitteena on lisätä osallistujan muutoskyvykkyyttä sekä valmiuksia suunnitella, toteuttaa ja vakiinnuttaa erilaiset liiketoiminnan muutokset osaksi arkea. Valmennusten osallistujat saavat käyttöönsä työkirjan, joka sisältää paljon työkaluja ja koosteen valmennuksissa käsiteltävistä teemoista.

Lisäksi valmennukseen kuuluu kymmenelle mukana olevalle yritykselle yrityskohtainen sparraus, jossa keskitytään mm. yrittäjien työhyvinvointiin sekä toiminnan kehittämiseen.
Sparrauksissa yrittäjät saavat konkreettista tukea kestävään liiketoiminnan kehittämiseen, ajanhallintaan ja yrittäjän jaksamiseen.

Lue ohjelma Voimaa muutosmatkalle ja ilmoittaudu https://events.savonia.fi/event/1N79L

Osallistuminen vain paikan päällä Kuopiossa. Ensimmäinen tapaaminen 11.5.2023