Purest and safest food in the world! – Sustainable food production in East and North Finland

Tervetuloa mukaan Euroopan vihreän viikon seminaariimme, jossa kerromme miksi maailman puhtain ja turvallisin ruoka tulee Itä- ja Pohjois-Suomesta! Tilaisuuden järjestää Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien ELMO-yhteistyöryhmä yhteistyössä Ruokalaakson kanssa ja ohjelmassa tuodaan esiin osaamistamme kestävän elintarviketuotannon alalla. Tervetuloa kuulolle keskiviikkona 26. toukokuuta klo 13 Suomen aikaa!

Register for the webinar here!

Programme

12 CEST –    Organic farming serving as a forerunner for the sustainable food production, Sari Iivonen, Vice President, Finnish Organic Research Institute

Traceability in Finnish Food Chain with focus in milk and meat production, Ardita Hoxha-Jahja, Research Manager, Savonia University of Applied Sciences

Food microbiological safety: new technologies and applications, Jenni Korhonen, PhD, University Lecturer in Food Science, Quality and Development, University of Eastern Finland

Berry+ partnership: Value chain analysis for increasing regional economic resilience, identification of interregional complementarities, and more effective RIS3 implementation, Jouni Ponnikas, Regional Development Director, Regional Council of Kainuu

Business case Nordic Koivu: Producing pure organic birch sap for the world, Susanna Luostarinen, Executive Vice President, Nordic Koivu Ltd.

– 14 CEST    Closing remarks, Ilari Havukainen, Senior advisor, East and North Finland EU office

Agri-Food klusteri
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.