Varmista paikkasi marraskuun Agri-Food Future -tapahtumaan: Yhteistyötä, uusinta tietoa ja mahdollisuus verkostoitua alan huippujen kanssa!

Marraskuussa järjestettävän Agri-Food Future -tapahtuman ilmoittautuminen on kuumimmillaan! Olethan varannut jo oman paikkasi? Jos et, niin vielä ehdit ilmoittautua artikkelin lopusta olevan linkin kautta.

Agri-Food Future kokoaa koko ruokaketjun toimijat yhteen Iisalmeen kuulemaan alan ajankohtaisia asioita. Ensimmäinen päivä tarjoilee makoisaa antia erityisesti ruokaketjun loppupään toimijoille.

Yhteistyömahdollisuuksia Suomen johtavien yrityksien kanssa

Keskiviikko-aamupäivä ja samalla koko Agri-Food Future – tapahtuma startataan Veturi Roadshow’lla, missä pääsemme kuulemaan millaisia rahoitus- ja kehityspalveluita ja -mahdollisuuksia on tarjolla alueemme yrityksille. Tämä on oiva mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä maamme johtavien yritysten, kuten Valion, kanssa.

Veturi Roadshow’ssa kerrotaan tarkemmin Team Finlandin tarjoamista rahoitusmahdollisuuksista, BoostEco:n tarjoamista yritystoiminnan kehityspalveluista sekä tietysti Valion Food 2.0 kehitysohjelmasta. Valikoiduilla organisaatioilla on myös mahdollisuus tavata Valion ja rahoittajien edustajia kahdenkeskeisissä tapaamisissa lounaan jälkeen.

– BoostECO -kehittämispalvelun (Tulevaisuuden kestävä ekosysteemityö -hanke) järjestämä tapahtuma on merkittävä virstanpylväs pk-yrityksille – tällaista tilaisuutta esitellä liiketoimintaan suoraan päättäjille tulee vastaan harvoin. BoostECO järjestää kahdenkeskiset pitchauskeskustelut niille pk-yrityksille, joilla on eniten potentiaalia, sanoo BoostECOn projektipäällikkö Jarmo Jalkanen.

– Matchmakingin lisäksi autamme pk-yrityksiä kehittämään toimintaansa ja tarjontaansa sekä valmistautumaan tällaisen mittakaavan yhteistyöhön, Jalkanen jatkaa.

 

Yrityksille on tarjolla mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin Valion kanssa. Kiinnostuneiden yhteystiedot kerätään Veturi Roadshow’n aikana. 

Voit etukäteen tutustua Valion Food 2.0 kehitysohjelmaan Agri-Food Klusterin tekemästä artikkelista.

Veturi Roadshow: Ruokajärjestelmä -tapahtuma järjestetään osana marraskuista Agri-Food Future -seminaaria yhdessä BoostEco-hankkeen, Business Finlandin sekä Agri-Food Klusterin kanssa.

Mikä ihmeen Veturi?
Tutkimuksen, kehityksen ja innovaation pääasiallinen rahoittaja, Business Finland, on käynnistänyt Veturi-aloitteen, joka tukee Suomen johtavia yrityksiä innovaatioekosysteemien rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Valitut Veturi-ohjelmat toteuttavat laajamittaisia tutkimus- ja innovaatioprojekteja yhteistyössä yritysten (pk-yritykset, start-upit), tutkimusorganisaatioiden, oppilaitosten ja julkisten viranomaisten kanssa.

Iltapäivän rinnakkaissessio Kestävä Ruokaketju -teeman äärellä

Lounaan jälkeen jatkamme Kestävä ruokaketju -teeman parissa. Kuulemme mielenkiintoisesta ruokavaliolaadun digitaalisesta mittarista, Ravitsemusnavigaattorista Savonia-ammattikorkeakoulun TKI- asiantuntija Henna Lehikoisen kertomana. Tämän jälkeen Servican vastuullisuuspäällikkö, Miira Lepistö, kirkastaa meille, miten kestävät kumppanuudet ovat toimineet Servican vastuullisuustyön vauhdittajina. Kalavapriikin tuotekehitys- ja laatupäällikkö, Ari Hietanen, kertoo Kalavapriikissä viime vuosina tehdystä vastuullisuusteoista. Iltapäivä huipentuu EIT Foodin Baltian ja Pohjoismaisen ekosysteemivastaavan, Susanah Aallon puheenvuoroon, miten Euroopan tasoisella innovaatioyhteistyöllä edistetään kestävämpää ruokajärjestelmää.

Samanaikaisesti pyörii maatalousteemaisia rinnakkaissessioita mm. nurmen viljelystä, nautakarjataloudesta, biokaasusta sekä ruokaketjun tulevaisuudesta. Kurkkaa tarkemmin alla olevasta ohjelmasta.

Varaa paikkasi Agri-Food Future -tapahtumasta 17.11.2024 mennessä!

Katso lisätietoja Agri-Food Future -tapahtumasivulta: https://maaseutuverkosto.fi/tapahtumat/agri-food-future/

Tai ilmoittaudu suoraan tästä: https://link.webropol.com/ep/affilmo

Jos olet kiinnostunut kahdenkeskisestä keskustelusta Valion kanssa, ole yhteydessä Harri Holopaiseen, harri.holopainen@savonia.fi, +358447856442.

Agri-Food Future: Tulevaisuuden eväät - kaksipäiväinen ohjelma