Opinnäytetöiden ideaseminaari AMK-agrologeille ja yrityksille 15.11.2023

Savonia-ammattikorkeakoulun Luonnonvara-ala tarjoaa yrityksille mahdollisuutta esitellä opinnäytetyön aiheita tuleville agrologeille. Ideaseminaari on perinteinen tilaisuus kohdata opiskelijat. Seminaarista voi löytyä ratkaisu yrityksen pieniin pulmiin, jota kukaan muu organisaatioissa ei ehdi setvimään ja pohtimaan. Opinnäytetyö voi olla opas, tutkimus, testaus, suunnitelma, markkinointimateriaali yms.

Uudet Agrologi-ryhmät aloittavat opinnäytetöiden teon tänä syksynä. Mukana on opiskelijoita myös Kiteen ja Virolahden satelliittikampukselta eli myös itäisen sekä eteläisen Suomen aiheet ovat hyvin tervetulleita savolaisten aiheiden lisäksi.

Ideaseminaari pidetään keskiviikkona 15.11.2023 iltapäivällä Savonian Iisalmen kampuksella (ohjelma alla). Osallistua voi paikan päälle tai etänä. Mikäli et pääse paikalle, niin Savonia-ammattikorkeakoulun henkilökunta voi myös esitellä aiheen lyhyesti puolestanne. Ideoista kootaan opiskelijoille aihepankki, joten jonkinlainen pieni kirjallinen kuvaus aiheista on tarpeen.  

Ilmoittaudu laittamalla sähköpostia opinnäytetyön aiheista ja toiveistasi esityksen suhteen osoitteeseen heli.wahlroos@savonia.fi. Kyseinen opiskelijaryhmä etsii myös ensi kesää varten työelämäharjoitteluun paikkoja, joten voit myös kertoa harjoittelumahdollisuudesta organisaatiossasi.

Opinnäytetöiden ideaseminaari
Aika: Ke 15.11.2023 klo 12.15-
Paikka: Auditorio, Savonia-amk, Haukisaarentie 2, Iisalmi
Etäosallistuminen: https://savonia.zoom.us/j/716546188
Salasana: LuvaONT

Päivän ohjelma
Klo 12.15           Avaussanat, opinnäytetyökoordinaattori Heli Wahlroos

Klo 12.20          Tarinoita opinnäytetyön taipaleelta
-Puheenvuorot jo valmistuneilta työelämässä tai jatko-opinnoissa olevilta opiskelijoilta.
-Puheenvuorot työtään tekevältä opinnäytetyöntekijöiltä

Klo 13.00          Yhteistyökumppanien puheenvuoroja työelämän tarpeista, joita voitaisiin ratkaista opinnäytetöissä

Puheiden kesto vaihtelee ja aika riippuu esiteltävästä aiheiden määrästä (noin 10-15 minuuttia). Voit esitellä organisaatiotasi, opinnäytetyön aihioita sekä työelämäharjoitelupaikkoja.

 Klo 15:45          Tilaisuus päättyy

Lisätietoja:
Heli Wahlroos, puh.  044 785 6656, heli.wahlroos@savonia.fi
Yliopettaja, Ph.D, MMM, agronomi
Luonnonvara-ala, Savonia-ammattikorkeakoulu Oy

Kuva: Ursula Arsiola