Ruokaketjun treffit -yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan ja pohtimaan yhdessä mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Millaista ruokaa Pohjois-Savossa tulevaisuudessa tuotetaan?
  • Ruokamurroksen vaikutukset alueellisen ruokaketjun kehittämiseen?
  • Mikä on yhteinen tahtotilamme?
  • Millaista osaamista, työvoimaa ja asiantuntemusta tarvitsemme tulevaisuudessa?

Tapahtumat järjestetään seuraavasti:

Varkauden seutu 15.11.2023 klo 14.00, Navitas-taitotalo, Wredenkatu 2
Suonenjoen seutu 27.11.2023 klo 14.00, Yrityspuisto Futuria, Jalkalantie 6
Kuopion seutu 28.11.2023 klo 14.00, Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, A-ovi

Ohjelma:

  • klo 14 Tervetuliaisjuoma 
  • Mikä ihmeen Agri-Food klusteri? Kaisa Kähkönen, Savonia 
  • Ruokaketjun yrityksen puheenvuoro 
  • Viisas, vahva ja vastuullinen ruokatuotanto: Susanne Heiska, Luonnonvarakeskus 
  • Keskustelua ryhmissä ruokaketjun nykytilasta ja tulevaisuudesta 
  • Verkostoitumiskahvit  
  • klo 16 Yhteenveto ja päätös 

Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/CDFEF27E37A2110E

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja: Raija Perälä, raija.perala@ysao.fi, p. 0400792821

Ruokaketjun treffit järjestää Agri-Food Network -hanke, jonka tavoitteena on lisätä TKI-organisaatioiden ja ruokaketjun yritysten keskinäistä yhteistyötä ja innovointia alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Hankkeen avulla vahvistetaan Agri-Food klusterin roolia Pohjois-Savon alueen ruokaketjun kehittäjänä.