Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus 28.11.2023

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se  on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, kouluttajille ja opiskelijoille. Samalla pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.

Paikka & aika

Savonia, Microkadun kampus, Microkatu 1 (A-ovi)

28.11.2023 klo 11.00-14.00 (tila: Mic-J102) ja klo 14-16 Savonian kampussydän

Ilmoittautuminen 20.11.2023 mennessä:
https://link.webropol.com/s/EFE-ilmoittautuminen
Jokaiselle tilaisuuteen osallistuvalle jaetaan jouluinen lahjapussi täynnä paikallisia herkkuja.

Ohjelma

klo 11.00–11.30 Ilmoittautuminen & Verkostoitumista kahvittelun sekä suolaisten ja makeiden herkkujen kera

klo 11.30–11.45 Johdanto: eettinen elintarvikeyrittäjyys / Anna-Maria Saarela

klo 11.45–11.50 Tuotosten hyötykäyttö kouluttajan, alan kehittäjän ja elinkeinon näkökulmasta

klo 11.50–12.00 Kouluttajien opas: Eettisten elintarvikkeiden innovaatioiden kehittäjille / Merja Vehviläinen

klo 12.00–12.10 Hyvien käytäntöjen kokoelma – yritysesimerkkejä eri maista / Johanna Kantala

klo 12.10–12.20 Eettisen elintarvikeyrittäjyyden -ohjelma / Mari Vartiainen

Teema 1: Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tarve ja vaikutus

Teema 2: Yrittäjyys, yrityksen perustamisen kulmakivet

Teema 3: Tutustuminen innovaatioiden maailmaan

Teema 4: Eettiset menettelytavat elintarviketuotannossa

Teema 5: Työ ihmisten kanssa – Viestintä liiketoiminnassa

Teema 6: Kestävyyttä tulevaisuuteen

klo 12.20–12.30 Eettisen elintarvikeyrittäjyyden verkostoitumis- ja keskustelualusta / Anna-Maria Saarela

klo 12.30–12.40 Innovatiivisen eettisen elintarvikeyrittäjyyden käsikirja / Harri Holopainen

klo 12.40–12.50 Porinatauko kahvitteluineen
klo 12.50–13.20 Vuorovaikutteiset työpajat / fasilitointi Emilia Tarvainen

klo 13.20–13.55 Työpajojen tulosten esittely / kaikki yhdessä

klo 13.55–14.00 Siirtyminen Kampussydämeen, jossa keskustelu jatkuu teemasta eettinen elintarvikeyrittäjyys


Lisätietoja

Lehtori Anna-Maria Saarela, anna-maria.saarela@savonia.fi, Savonia-amk, p. 044 7855354
https://ethical-food.eu/
https://www.linkedin.com/company/ethical-food-entrepreneurship

Agri-Food klusteri
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.