Ajankohtaista

Ruisleipä valittiin 2017 Suomen kansallisruuaksi. Sitä syömällä olemme selvittäneet nälkävuodet ja sota-ajat. Ruisleivänjuuri on kulkenut ...

Keskiviikkona 15.11. järjestettiin kehittämisyhtiö Navitaksen tiloissa Varkaudessa ensimmäiset Agri-Food Network-hankkeen ruokaketjun toimijoille suunnatut treffit. Paikalla ...

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan ...

Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina ...

Savonia-ammattikorkeakoulun Luonnonvara-ala tarjoaa yrityksille mahdollisuutta esitellä opinnäytetyön aiheita tuleville agrologeille. Ideaseminaari on perinteinen tilaisuus kohdata ...

Tervetuloa mukaan kehittämään pohjoissavolaisen lähiruuan ja -tuotteiden vastuullisuutta ja saatavuutta! Haemme pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluvia yrityksiä ...

Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, osaaja tai alalle aikova!   Kiinnostaako osallistuminen lyhytkestoiseen koulutukseen, jolla päivität ...

  Pohjois-Savon Agri-Food klusterin kehitystyö vauhdittuu uuden rahoituksen myötä. Agri-Food Network -hanke lisää TKI-organisaatioiden ja ...

Voimaa muutosmatkalle -valmennuskokonaisuus keskittyy yritysten kehittämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen laajasti, mutta samalla hyvin käytännönläheisesti ja ...

Voimaa muutosmatkalle -valmennuskokonaisuus keskittyy yritysten kehittämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen laajasti, mutta samalla hyvin käytännönläheisesti ja ...

Tervetuloa Agri-food Cluster Goes International -tapahtumaan Iisalmeen keskiviikkona 22.3.2023, erityisvieraana edustajat Tanskan Food & Bio ...

Kuopio Region Goes Virtual suunnittelee suurta kansainvälistymisen keskittyvää verkostoitumistapahtumaa Agri-Food sektorille. Lisätietoa tulossa vuoden loppuun ...