Elsi Katainen, Member of the European Parliament, MEP (on the left) and Ardita Hoxha-Jahja, Agri-Food ...
Agri-Food klusteri osallistui 7.-8.5.2024 Brysselissä pidettyyn European Cluster Conference 2024 -tapahtumaan, jonka järjesti European Cluster ...
Puhtaat raaka-aineet luovat vahvan kilpailuvaltin uusien itäsuomalaisten ruokainnovaatioiden synnylle. Luonteikkaat, pohjoisen pitkän päivän kypsyttämät aromit ...
Paikallisia makuja tarjoava Taste Savo -verkosto täytti hiljattain yhden vuoden. Tässä kohden on hyvä pysähtyä ...
Tervetuloa mukaan ruoka-alan klusteritreffeille! Päivän aikana sukellamme maaperän terveyden ja sivuvirtojen maailmaan, tutustumme Vehviläisen sipulitilan ...
Suonenjoen mansikka sai vuonna 2023 EU:n suojatun maantieteellisen merkinnän (SMM). Suonenjoen mansikan maantieteellinen alue kattaa ...
Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja ...
Perjantaina 22. maaliskuuta 2024 Itä- ja Keski-Suomen Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton (MTK) liitot kokosivat voimansa ...
Itä- ja Keski-Suomen ruoka-alan toimijat kokoontuvat huhtikuussa merkittävään yhteistyötapaamiseen, jonka päämääränä on kehittää maakuntien välistä ...
Mikä on Agri-Food klusteri? Klusteri on syntynyt aidosta tarpeesta ja halusta vahvistaa Itä- ja Pohjois-Suomen ...
Onko yrityksessänne tarvetta tehostaa ja automatisoida prosesseja tai toimintoja? Tarvitsetteko automatisaatiota, tekoälyä tai robotiikkaa sujuvoittamaan ...
Tulevaisuuden ruoka on terveellistä ja kestävästi tuotettua. Sitä riittää kaikille. Se on myös herkullista ja ...