Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus 28.11.2023

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se  on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, kouluttajille ja opiskelijoille. Samalla pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.

Paikka & aika

Savonia, Microkadun kampus, Microkatu 1 (A-ovi)

28.11.2023 klo 11.00-14.00 (tila: Mic-J102) ja klo 14-16 Savonian kampussydän

Ilmoittautuminen 20.11.2023 mennessä:
https://link.webropol.com/s/EFE-ilmoittautuminen
Jokaiselle tilaisuuteen osallistuvalle jaetaan jouluinen lahjapussi täynnä paikallisia herkkuja.

Ohjelma

klo 11.00–11.30 Ilmoittautuminen & Verkostoitumista kahvittelun sekä suolaisten ja makeiden herkkujen kera

klo 11.30–11.45 Johdanto: eettinen elintarvikeyrittäjyys / Anna-Maria Saarela

klo 11.45–11.50 Tuotosten hyötykäyttö kouluttajan, alan kehittäjän ja elinkeinon näkökulmasta

klo 11.50–12.00 Kouluttajien opas: Eettisten elintarvikkeiden innovaatioiden kehittäjille / Merja Vehviläinen

klo 12.00–12.10 Hyvien käytäntöjen kokoelma – yritysesimerkkejä eri maista / Johanna Kantala

klo 12.10–12.20 Eettisen elintarvikeyrittäjyyden -ohjelma / Mari Vartiainen

Teema 1: Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tarve ja vaikutus

Teema 2: Yrittäjyys, yrityksen perustamisen kulmakivet

Teema 3: Tutustuminen innovaatioiden maailmaan

Teema 4: Eettiset menettelytavat elintarviketuotannossa

Teema 5: Työ ihmisten kanssa – Viestintä liiketoiminnassa

Teema 6: Kestävyyttä tulevaisuuteen

klo 12.20–12.30 Eettisen elintarvikeyrittäjyyden verkostoitumis- ja keskustelualusta / Anna-Maria Saarela

klo 12.30–12.40 Innovatiivisen eettisen elintarvikeyrittäjyyden käsikirja / Harri Holopainen

klo 12.40–12.50 Porinatauko kahvitteluineen
klo 12.50–13.20 Vuorovaikutteiset työpajat / fasilitointi Emilia Tarvainen

klo 13.20–13.55 Työpajojen tulosten esittely / kaikki yhdessä

klo 13.55–14.00 Siirtyminen Kampussydämeen, jossa keskustelu jatkuu teemasta eettinen elintarvikeyrittäjyys


Lisätietoja

Lehtori Anna-Maria Saarela, anna-maria.saarela@savonia.fi, Savonia-amk, p. 044 7855354
https://ethical-food.eu/
https://www.linkedin.com/company/ethical-food-entrepreneurship