Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan ja pohtimaan yhdessä mm. seuraavia kysymyksiä:
- Millaista ruokaa Pohjois-Savossa tulevaisuudessa tuotetaan?
- Ruokamurroksen vaikutukset alueellisen ruokaketjun kehittämiseen?
- Mikä on yhteinen tahtotilamme?
- Millaista osaamista, työvoimaa ja asiantuntemusta tarvitsemme tulevaisuudessa?
Tapahtumat järjestetään seuraavasti:
Varkauden seutu 15.11.2023 klo 14.00, Navitas-taitotalo, Wredenkatu 2
Suonenjoen seutu 27.11.2023 klo 14.00, Yrityspuisto Futuria, Jalkalantie 6
Kuopion seutu 28.11.2023 klo 14.00, Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, A-ovi
Ohjelma:
- klo 14 Tervetuliaisjuoma
- Mikä ihmeen Agri-Food klusteri? Kaisa Kähkönen, Savonia
- Ruokaketjun yrityksen puheenvuoro
- Viisas, vahva ja vastuullinen ruokatuotanto: Susanne Heiska, Luonnonvarakeskus
- Keskustelua ryhmissä ruokaketjun nykytilasta ja tulevaisuudesta
- Verkostoitumiskahvit
- klo 16 Yhteenveto ja päätös
Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/CDFEF27E37A2110E
Tapahtuma on maksuton.
Lisätietoja: Raija Perälä, raija.perala@ysao.fi, p. 0400792821
Ruokaketjun treffit järjestää Agri-Food Network -hanke, jonka tavoitteena on lisätä TKI-organisaatioiden ja ruokaketjun yritysten keskinäistä yhteistyötä ja innovointia alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Hankkeen avulla vahvistetaan Agri-Food klusterin roolia Pohjois-Savon alueen ruokaketjun kehittäjänä.