Seuraava itäsuomalainen ruokainnovaatio -ideatyöpaja 29.5. klo 13-15

Puhtaat raaka-aineet luovat vahvan kilpailuvaltin uusien itäsuomalaisten ruokainnovaatioiden synnylle. Luonteikkaat, pohjoisen pitkän päivän kypsyttämät aromit mahdollistavat huipputuotteiden kehittämisen myös erikoismarkkinoille, kuten lähiruokailuun, ruokamatkailuun tai vientiin.

Järjestämme ideatyöpajan 29.5.2024 klo 13-15 Teamsissa. Tule mukaan ideoimaan, millaisia tuotteita voitaisiin valmistaa yhdistelemällä huippuosaamista, itäsuomalaisia raaka-aineita ja uusia prosessointimenetelmiä, kuten ekstruusiota. Tilaisuus on ilmainen, linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Parhaat ideat valitaan pilottiin, jossa testataan mallielintarvikkeen valmistusta Luonnonvarakeskuksen pilotointiympäristössä osana Agri-Food Network-hankkeen toimintaa. Saat mahdollisuuden tutustua konkreettisesti elintarvikkeiden tuotekehitystä tukevan tutkimuksen mahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/EP/75CB0BB72B2157B3

Kuva: Jose Martin Ramos-Diaz

Parhaat ideat valitaan pilottiin, jossa testataan mallielintarvikkeen valmistusta Luonnonvarakeskuksen pilotointiympäristössä osana Agri-Food Network-hankkeen toimintaa.
Agri-Food klusteri
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.