Seuraava itäsuomalainen ruokainnovaatio -ideatyöpaja 29.5. klo 13-15

Puhtaat raaka-aineet luovat vahvan kilpailuvaltin uusien itäsuomalaisten ruokainnovaatioiden synnylle. Luonteikkaat, pohjoisen pitkän päivän kypsyttämät aromit mahdollistavat huipputuotteiden kehittämisen myös erikoismarkkinoille, kuten lähiruokailuun, ruokamatkailuun tai vientiin.

Järjestämme ideatyöpajan 29.5.2024 klo 13-15 Teamsissa. Tule mukaan ideoimaan, millaisia tuotteita voitaisiin valmistaa yhdistelemällä huippuosaamista, itäsuomalaisia raaka-aineita ja uusia prosessointimenetelmiä, kuten ekstruusiota. Tilaisuus on ilmainen, linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Parhaat ideat valitaan pilottiin, jossa testataan mallielintarvikkeen valmistusta Luonnonvarakeskuksen pilotointiympäristössä osana Agri-Food Network-hankkeen toimintaa. Saat mahdollisuuden tutustua konkreettisesti elintarvikkeiden tuotekehitystä tukevan tutkimuksen mahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/EP/75CB0BB72B2157B3

Kuva: Jose Martin Ramos-Diaz

Parhaat ideat valitaan pilottiin, jossa testataan mallielintarvikkeen valmistusta Luonnonvarakeskuksen pilotointiympäristössä osana Agri-Food Network-hankkeen toimintaa.