Ajankohtaista

Perjantaina 22. maaliskuuta 2024 Itä- ja Keski-Suomen Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton (MTK) liitot kokosivat voimansa ...

Itä- ja Keski-Suomen ruoka-alan toimijat kokoontuvat huhtikuussa merkittävään yhteistyötapaamiseen, jonka päämääränä on kehittää maakuntien välistä ...

Mikä on Agri-Food klusteri? Klusteri on syntynyt aidosta tarpeesta ja halusta vahvistaa Itä- ja Pohjois-Suomen ...

Onko yrityksessänne tarvetta tehostaa ja automatisoida prosesseja tai toimintoja? Tarvitsetteko automatisaatiota, tekoälyä tai robotiikkaa sujuvoittamaan ...

Tulevaisuuden ruoka on terveellistä ja kestävästi tuotettua. Sitä riittää kaikille. Se on myös herkullista ja ...

Suomalainen menestysresepti –kilpailun viides kausi ratkesi ja voittajatuotteet ilmestyivät kaupan hyllyille. Syksystä saakka jännitystä TV-ruutuihin ...

Kuopiolainen Aminoversum Oy investoi lisää tuotantokapasiteettiin, päätuotteen eli proteiinikeksin kasvaneen kysynnän vuoksi. Planet Aminon perustajajäsen ...

Kuopion Kauppahallissa järjestetään perjantaina 23.2.2024 klo11–18 Lähellä! -lähiruokatapahtuma, jossa erityishuomiota saavat paikalliset ruoantuottajat ja ruoka-alan ...

Pohjoissavolaiset ruokaketjun toimijat kokoontuivat marraskuussa 2023 Varkaudessa, Suonenjoella ja Kuopiossa järjestetyille ruokaketjutreffeille keskustelemaan siitä, millainen ...

Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä ...

Ruisleipä valittiin 2017 Suomen kansallisruuaksi. Sitä syömällä olemme selvittäneet nälkävuodet ja sota-ajat. Ruisleivänjuuri on kulkenut ...

Keskiviikkona 15.11. järjestettiin kehittämisyhtiö Navitaksen tiloissa Varkaudessa ensimmäiset Agri-Food Network-hankkeen ruokaketjun toimijoille suunnatut treffit. Paikalla ...